Защо да изберете галерия "Палитра"?
1/Mar/2017

Защо да изберете галерия "Палитра"?

 

Преди 12 години създадохме галерия "Палитра" с много любов и отношение към изкуството. Най-голямата ни гордост е, че успяваме да създаваме и развиваме изкуство именно в България и смело твърдим, че през годините клиентите ни се превърнаха в наши приятели.

Обещаваме, че всичко долуизброено е самата истина:

  1. Предлагаме само картини и икони, които бихме закачили в собствения си дом.
  2. Предлагаме картини за колекционери с изключително висока стойност.
  3. При нас ще откриете само ръчно рисувани картини с висококачествени маслени или акрилни бои.
  4. Всяка икона е ръчно рисувана, в духа на традиционната българска иконопис и канона на православната църква. Запазена е спецификата на автентичната технология и оригиналните техники за работа с яйчна темпера и златен варак.
  5. Всяка картина и икона са придружени със сертификат.
  6. Непрестанно обновяваме инвертара си и предлагаме нови продукти.
  7. Богатият асортимент е резултат от прекрасните ни взаимоотношения с талантливи български художници.
  8. Ще получите специално отношение и ще обърнем внимание на всяко ваше желание и мнение.
  9. Ще опаковаме безплатно всяка картина или икона, която купите за подарък.
  10. Нашите картини и икони са на достъпни цени.

И най-вече - искаме вашите и нашите деца да растат в среда, която умее да оценява и обича истински ценното и красиво изкуство!

Заповядайте в галерия "Палитра"!

Адрес: гр. София,  ул. Узунджовска №1

тел.: 02 981 5705

        0877 670 555

e-mail: info@gallerypalitra.com

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Как да изберем картини за офиса?
Мислите на великите художници - първа част

ИЗБЕРЕТЕ ГАЛЕРИЯ "ПАЛИТРА"

Защо да изберете картина или икона от галерия "Палитра"?

Защо да изберете галерия "Палитра"?

Защо да изберете галерия "Палитра"?

Галерия със специално отношение към изкуството и клиентите си!Предлагаме само ръчно рисувани картини и икони!Разгледайте и изберете от богатия асортимент Галерия със специално отношение към изкуството и клиентите си!Предлагаме само ръчно рисувани картини и икони!Разгледайте и изберете от богатия асортимент 2017-03-25T21:46:21+02:00 Защо да изберете галерия "Палитра"?

<p>&nbsp;</p> <p>Преди&nbsp;12 години създадохме галерия "Палитра" с много любов и отношение към изкуството. Най-голямата ни гордост е, че успяваме да създаваме и развиваме изкуство именно в България и смело твърдим, че през годините клиентите ни се превърнаха в наши приятели.</p> <p>Обещаваме, че всичко долуизброено е самата истина:</p> <ol> <li>Предлагаме само картини и икони, които бихме закачили в собствения си дом.</li> <li>Предлагаме&nbsp;картини за колекционери с изключително висока стойност.</li> <li>При нас ще откриете само ръчно рисувани картини с висококачествени маслени или акрилни бои.</li> <li>Всяка икона е ръчно рисувана, в духа на традиционната българска иконопис и канона на православната църква. Запазена е спецификата на автентичната технология и оригиналните техники за работа с яйчна темпера и златен варак.</li> <li>Всяка картина и икона са придружени със сертификат.</li> <li>Непрестанно обновяваме инвертара си и предлагаме нови продукти.</li> <li>Богатият асортимент е резултат от прекрасните ни взаимоотношения с талантливи български художници.</li> <li>Ще получите специално отношение и ще обърнем внимание на всяко ваше желание и мнение.</li> <li>Ще опаковаме безплатно всяка картина или икона, която купите за подарък.</li> <li>Нашите картини и икони са на достъпни цени.</li> </ol> <p>И най-вече - искаме вашите и нашите деца да растат в среда, която умее да оценява и обича истински ценното и красиво изкуство!</p> <p>Заповядайте в галерия "Палитра"!</p> <p>Адрес: гр. София, &nbsp;ул. Узунджовска №1</p> <p>тел.: 02 981 5705</p> <p><strong>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; </strong>0877 670 555</p> <p>e-mail: info@gallerypalitra.com</p>