Как да изберем картини за офиса?
16.09.2020 21:26:40

Как да изберем картини за офиса?

Независимо дали искате да промените обстановката в офиса, да впечатлите клиентите си или да мотивирате служителите, изборът на произведения на изкуството трябва да бъде съобразен с няколко фактора. Тази статия ще разкрие кои са те и ще улесни значително избора ви.

Първи впечатления

Изкуството е хубава тема, с която можем да започнем разговор и да “разчупим” атмосферата по време на бизнес среща. Затова е добра идея да поставим картини, които изразяват мисията и целите на компанията, или са свързани с нея по някакъв начин.  В централата на една от водещите световните компании в областта на финансовите услуги - JP Morgan, има картини от всяка страна, в която фирмата има представителство. Това със сигурност прави офиса интересен и привлекателен.
 
Бюджет

Не ви е необходим голям бюджет,  за да направите работното си място уютно и красиво.  Изберете най-важните и най-посещавани кътчета в офиса. В началото закачете картини само там. Заложете на простота - не много скъпа и претрупана рамка. В крайна сметка важно е какво изобразява картината. Има прекрасни картини на съвсем достъпни цени. Вижте предложенията ни ТУК!

Къде да закачите картини и усещане,  което искате да постигнете чрез тях

Изключително важнo е да поставите картини на места,  които често се посещават от клиенти, гости и служители. Картините придават уют,  стил,  изисканост.  Нещо повече - чрез тях бихте могли да повлияете положително на работния процес. Така, например, кафявото предизвиква чувство на спокойствие,  червеното се свързва с продажби,  агресия, а синият цвят с доверие. Интересните, цветни и забавни произведения на изкуството стимулират креативността и мотивацията. Прочете повече за влиянието на цветовете ТУК. Включете в избора на картини и вашите служители.

Проучване показва, че когато включим служителите си в декорирането на работното място, продуктивността им се увеличава с до 30%.

Вземете съвет от професионалисти

Ако изпитвате затруднения, колебаете се или нищо не Ви харесва, с радост ще Ви помогнем.  Благодарение на опита ни и доверието към нас, нашите картини красят офиси на големи компании,  хотели, адвокатски кантори. Заповядайте в галерията ни на ул. "Узунджовска" №1 и се възползвайте от отстъпките ни за корпоративни клиенти.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Как да изберем картини за офиса?
Мислите на великите художници - първа част

ИЗБОР НА КАРТИНА/ИКОНА

ИЗБОР НА КАРТИНА/ИКОНА

Как да изберем картини за офиса?

Как да изберем картини за офиса?

Независимо дали искате да промените обстановката в офиса, да впечатлите клиентите си или да мотивирате служителите, изборът на произведения на изкуството Независимо дали искате да промените обстановката в офиса, да впечатлите клиентите си или да мотивирате служителите, изборът на произведения на изкуството 2020-09-16T21:26:41+03:00 Как да изберем картини за офиса?

<p>Независимо дали искате да промените обстановката в офиса, да впечатлите клиентите си или да мотивирате служителите, изборът на произведения на изкуството трябва да бъде съобразен с няколко фактора. Тази статия ще разкрие кои са те и ще улесни значително избора ви.<o:p></o:p></p> <p><strong>Първи впечатления</strong><o:p></o:p></p> <p>Изкуството е хубава тема, с която можем да започнем разговор и да &ldquo;разчупим&rdquo; атмосферата по време на бизнес среща. Затова е добра идея да поставим картини, които изразяват мисията и целите на компанията, или са свързани с нея по някакъв начин.&nbsp; В централата на една от водещите световните компании в областта на финансовите услуги - JP Morgan, има картини от всяка страна, в която фирмата има представителство. Това със сигурност прави офиса интересен и привлекателен. <br /> &nbsp;<br /> <strong>Бюджет</strong><o:p></o:p></p> <p>Не ви е необходим голям бюджет,&nbsp; за да направите работното си място уютно и красиво.&nbsp; Изберете най-важните и най-посещавани кътчета в офиса. В началото закачете картини само там. Заложете на простота - не много скъпа и претрупана рамка. В крайна сметка важно е какво изобразява картината. Има прекрасни картини на съвсем достъпни цени. Вижте <a href="https://gallerypalitra.com/category/kartini">предложенията ни ТУК!</a><o:p></o:p></p> <p><strong>Къде да закачите картини и усещане,&nbsp; което искате да постигнете чрез тях</strong><o:p></o:p></p> <p>Изключително важнo е да поставите картини на места,&nbsp; които често се посещават от клиенти, гости и служители. Картините придават уют,&nbsp; стил,&nbsp; изисканост.&nbsp; Нещо повече - чрез тях бихте могли да повлияете положително на работния процес. Така, например, кафявото предизвиква чувство на спокойствие,&nbsp; червеното се свързва с продажби, &nbsp;агресия, а синият цвят с доверие. Интересните, цветни и забавни произведения на изкуството стимулират креативността и мотивацията. <a href="https://gallerypalitra.com/article/vliyanie-na-tsvetovete-vrkhu-choveka">Прочете повече за влиянието на цветовете ТУК</a>. Включете в избора на картини и вашите служители.<o:p></o:p></p> <p>Проучване показва, че когато включим служителите си в декорирането на работното място, продуктивността им се увеличава с до 30%.<o:p></o:p></p> <p><strong>Вземете съвет от професионалисти</strong><o:p></o:p></p> <p>Ако изпитвате затруднения, колебаете се или нищо не Ви харесва, с радост ще Ви помогнем.&nbsp; Благодарение на опита ни и доверието към нас, нашите картини красят офиси на големи компании,&nbsp; хотели, адвокатски кантори. Заповядайте в галерията ни на ул. "Узунджовска" №1 и се възползвайте от отстъпките ни за корпоративни клиенти.<o:p></o:p></p>